כואב כואב כואב כואב

דיון מתוך פורום  תמיכה למתמודדים עם מצבי אובדן, אבל ושכול

22/10/2009 | 06:32 | מאת: לירז

עזב אותי פתאום, שלוש וחצי שנים אנחנו ביחד ואז הודיע "לא מתאים לי". אני לא יודעת אם אני אוהבת אותו יותר או שונאת אותו יותר או מתגעגעת אליו או.....

24/10/2009 | 13:34 | מאת: נירה דגני

לירז יקרה! לעיתים מערכת יחסים נחווית כמדרדרת במשך שנים, נסיונות הידברות ותיקון אינם עולים יפה ובקשר מתחוללת שחיקה כואבת המובילה לפרידה. לעיתים אחד מבני הזוג "עובר משהו עם עצמו" בלשון העם. הכוונה לתהליך כלשהו שאינו מדובר בתוך הקשר הזוגי.הוא מחליט בתוך עצמו לסיים את הקשר ובן/בת הזוג, בשל כך שותפים רק להחלטה זו מבלי יכולת להגיב או לנסות לשנות את ההחלטה. אז חוויית הנטישה והכאב קשה ועימה, בעקבות כך, גם כעס גדול. האהבה אינה נגמרת מייד, וזה מאוד מגביר את הבילבול והתיסכול. אנא ראי בפורום זה מקום לשאלותייך , תהיותייך וכאבך שלך, נירה

24/10/2009 | 15:02 | מאת: הזדהות

נפרדתי לא מזמן מבחורה שחשבתי שהיא מקסימה והסתבר שההיפך הוא הנכון. משראיתי את המציאות המרה נפרדתי אך זה נכון ואני מזדהה עם כל מילה ומילה שלך. זה כואב,כואב,כואב. כל מה שמירה כתבה זה נכון אך זה כואב.

מנהל פורום תמיכה למתמודדים עם מצבי אובדן, אבל ושכול