הבלוג של צילי

דיון מתוך פורום  תמיכה למתמודדים עם מצבי אובדן, אבל ושכול

07/10/2009 | 00:04 | מאת: אסף

לפני 40 יום ולאחר מאבק קשה בסרטן מעי הגס והכבד נפטרה צילי (אחות של אשתי) לזכרה הקמנו בלוג בכתובת : www.zilush.com בבלוג תוכלו להכיר אותה, להציץ בתמונות וגם לכתוב לה מכתב. אני יודע שהנושא רגיש מאוד. וכולי תקווה שלא פגעתי, העצבתי, הטרדתי מישהו מחברי הפורום נשמח לפגוש אתכם בבלוג של ציל שתהיה שנה של בריאות, אהבה ושלום אסף www.zilush.com

אסף יקר! צר לי על אובדנכם הכבד! לא הטרדת, לא הכעסת , כן נעצבתי על אובדנכם פורום זה הוא המקום לעצבות בעקבות אובדן ולהתיעצות מקווה שעזרנו במעט בהיותינו במה לקידום פעילות ההנצחה של צילי שלך, נירה

מנהל פורום תמיכה למתמודדים עם מצבי אובדן, אבל ושכול