מישהו יכול להפנות אותי פה לפסיכיאטר של האתר?

דיון מתוך פורום  תמיכה למתמודדים עם מצבי אובדן, אבל ושכול

29/09/2009 | 00:30 | מאת: בתאל

אני עומדת להתעלף אני לא מאמינה שזה מה שקרה ליייייייייייייייייייייייייייי אני לא מאמינה פשוטטטטטטט אני עומדת להתעלף פה אני חייבת הפניההה לפסיכולוגים או לפסיכיאטרים של האתררר אני לא עומדת בזהההההההה

29/09/2009 | 00:47 | מאת: אירוס

אל תתעלפי, תאכלי משהו כבר לא צום. בת כמה את?אנשים הם בני תמותה,זאת דרך כל הארץ, תהיי חזקה בת אל, ליבי איתך. גם אני מאוד אהבתי את הסבתות שלי , מאד מאד, אף אחד לא חי לנצח, אפילו לא מטושלח

29/09/2009 | 01:16 | מאת: בתאל

29/09/2009 | 01:10 | מאת: מקום בלב

כנסי לפורום הזה בוואלה תתיעצי עם הפסכיטארית שם http://community.walla.co.il/?w=/525/3205

מנהל פורום תמיכה למתמודדים עם מצבי אובדן, אבל ושכול