יואוווו אני לא מאמינה סבתא שלי נפטרהה

דיון מתוך פורום  תמיכה למתמודדים עם מצבי אובדן, אבל ושכול

28/09/2009 | 21:06 | מאת: בתאל

יואווווווווווווווו אני לא מאמינה סבתא שלי נפטרה אני לא מאינה אני לא יראה אותה יותר אני עומדת להתעלף פה אני לא מאמינה אני לא מאמינההההההההההההה ידעתי שהיא תמותתתתת ידעתייייייייייייייייייייייייייייייייייי

28/09/2009 | 23:00 | מאת: מקום בלב

שלא תדעי צער יותר זכרי אותה בכל מה שהיא הייתה עבורך

29/09/2009 | 00:05 | מאת: בתאל

אני כל הזמן דמיינתי אך היא מתה כל הזמן דמיינתי אנשים שאני מכירה שמתו ואמרתי הנה הגיע הזמן הזהה שסבתא שלי גם הולכת למות כל הזמן רק דמיינתי תלוויה שלה אני לא מאמינה שזה קרה אני לא מאמינה אני לא מפסיקה לבכותתתיואוווווו אני לא מעכלתתתתתתת סבתא שלי מתה!!!!!!!!!!!ידעתי שהיא צתמות כל זהמן רק דמיינתי איך היא מתה כל פעם שדיברו על מוות דמיינתי אותה שםםםםםםםםםםםםםםםאני לא מאמינהההההההההההההההההההההההיואוווווו אני לא יודעת מה אני יעשה עכשיוווווווווו אני מעולפתתתתת

בת אל יקרה! צר לי מאוד על אובדנך הכבד. כאב האובדן הזה הוא כאב על אובדנה של אישה שהיא משמעותית מאוד לך ויקרה לליבך..... הכאב הוא טיבעי, זהו יגון - כאב האבל. ייתכן שאת חווה אותו לראשונה, ההתאבלות בקרב משפחתך ואנשים נוספים שסבתא היתה יקרה לליבם, יסייעו במעט להקלת הכאב. במידה ותרצי עזרה נוספת תוכלי לפנות לרופא המשפחה, שאני מניחה שמכיר אותך ואת העבר הרפואי שלך. בידיו היכולת לרשום לך כדורי הרגעה קלים, חלק מהם על בסיס צימחי, על מנת להקל במעט. שלא תדעי עוד צער שלך, נירה

מנהל פורום תמיכה למתמודדים עם מצבי אובדן, אבל ושכול