יומה"כ - סליחה מבעלי שנפטר

דיון מתוך פורום  תמיכה למתמודדים עם מצבי אובדן, אבל ושכול

27/09/2009 | 12:04 | מאת: שלומית

איש אהוב! כמו בכל יום כיפור אני נושאת תפילה לשמיים ויודעת שאתה שם! סלח לי באם פגעתי. הטיפול בך לאורך כל תקופת מחלת הסרטן עימה התמודדת בגבורה רבה ובכאב גדול, היו לי קשים מנשוא. סלח לי אם איבדתי סבלנות, סלח לי אם הרשתי להכאיב לך כי חשבתי שתבריא ותתגבר, סלח לי סלח לי אוהבת לעולמים אישתך השבורה

15/07/2010 | 10:08 | מאת: פייס

כאילו אני כתבתי את הדברים. גם בעלי ז"ל, שנפטר לפני כ-8 חודשים, לא תמיד זכה באשה תומכת למכאובי מחלתו. יופי של אומץ יש לך....................

מנהל פורום תמיכה למתמודדים עם מצבי אובדן, אבל ושכול