עזרה

דיון מתוך פורום  תמיכה למתמודדים עם מצבי אובדן, אבל ושכול

08/10/2011 | 19:57 | מאת: א

בעקבות קושי ריגשי שלי, קשה לי לצפות בסרטונים בקישור למטה (4 עמודים עם סרטונים), אם אפשר עזרה בבקשה לתמצת רק את התשובות מה עוזר בהתמודדות http://www.realovercoming.com/eshkol_site_heb/category.aspx?lev=c&ppid=UDZBTD&pid=TLVBBX&code=FTNBDU

א. יקרה/ה! לצערי אינני יכולה להתיחס לפנייתך. על מנת להיעזר יש צורך בהרבה יותר חומר רקע: מי את/ה? גיל? מה הקושי הריגשי שאת/ה מתמודד עימו? ממתי? מה מפריע בסירטונים ההלו? והאם כל זה קשור לאובדן? במידה שלא אנא פנה/י לפורומים העוסקים בפסיכולוגיה או פסיכיאטריה שנה טובה נירה

09/10/2011 | 10:58 | מאת: א

לא מסוגלת לקרוא על כאב של אחרים בעקבות חווית אבדן קשה של הורה שלי.

מנהל פורום תמיכה למתמודדים עם מצבי אובדן, אבל ושכול