קבוצת תמיכה לאובדן הורה באזור חיפה / הצפון

דיון מתוך פורום  תמיכה למתמודדים עם מצבי אובדן, אבל ושכול

02/10/2011 | 15:21 | מאת: תמי

שלום מחפשת עבור חברה שאיבדה את אימה לאחרונה קבוצת תמיכה בחיפה או האיזור. האם קיים משהו? היכן ניתן לברר? תודה רבה.

תמי יקרה! בישראל קיימות עמותות שמפעילות קבוצות תמיכה (מעט קבוצות ולא באופן רציף, אבל יש). עמותות אלו העוסקות באובדן ושכול התארגנו סביב גורמי המוות: תאונות דרכים, סרטן, טרשת נפוצה וכד'. אני מציעה לך לחפש בכיוון הזה ולפנות לעמותה הרלוונטית ולברר שם על קבוצות התמיכה שלהם.בנוסף קיימת עמותה ספציפית העוסקת בבנות ללא אם, נדמה לי שזהו גם השם של העמותה . תוכלי כמובן למצוא באינטרנט את האתר של העמותה. בהצלחה, נירה

מנהל פורום תמיכה למתמודדים עם מצבי אובדן, אבל ושכול