עזרה לקראת אזכרה

דיון מתוך פורום  תמיכה למתמודדים עם מצבי אובדן, אבל ושכול

08/07/2011 | 10:43 | מאת: מיקה

נירה יקרה, התאלמנתי לפני כשנתיים,לאחר כמעט 50 שנות נשואין. לא ידעתי איך לחיות לבד ואני עדיין מחפשת את הדרך. אתמול במקרה נתקלתי בפורום שלך ונכבשתי. בקרוב תהיה אזכרה לבעלי, ואני מחפשת תכנים מתאימים, שיזכירו את בעלי וייחודו ויגבשו את המשפחה. ילדי בגילאי 35-45 מופנמים ומתקשים לכתוב ולשתף את האחרים. כוונתי לערוך אזכרה קטנה למשפחה בלבד. חשוב לי מאד שהאזכרה תהיה קטנה, אך משמעותית לכולנו. האם יש לך הצעות לפעילויות, שניתן לבצע ליד הקבר, או כל רעיון אחר. תודה מיקה

מיקה יקרה! צר לי מאוד על אובדנך הכבד.... אנא ספרי מה עשיתם ביום השנה הראשון למותו תודה נירה

09/07/2011 | 21:11 | מאת: מיקה

ביום השנה עלינו לקבר קראנו כמה קטעי קריאה. אני כתבתי ועוד קראנו משהו שבעלי כתב בעבר. נוסף לכך ילדי בחרו שני קטעי מוזיקה מתאימים. כמה ימים לפני כן ניסיתי לארגן ערב סביב מדורה בנוסח "מספרים על.." ילדי לא נפתחו ולא ספרו, אם כי התייחסו לזכרונות שאני ספרתי. ואני יצאתי מאד מאוכזבת.

מנהל פורום תמיכה למתמודדים עם מצבי אובדן, אבל ושכול