קבוצות תמיכה

דיון מתוך פורום  תמיכה למתמודדים עם מצבי אובדן, אבל ושכול

12/06/2011 | 02:20 | מאת: שרון

למרות חיפושים בגוגל - לא הצלחתי למצוא קבוצת תמיכה להורים שאיבדו ילד לסרטן (באזור חיפה) אפשר ייעוץ ?

שרון שלום רב! המקומות שהכי כדאי לברר הם עו"ס המחלקה שטיפלה בו בבית החולים (הן בדרך כלל מעודכנים לגבי קבוצות עכשויות). המקום הנוסף לברר הו באגודה למלחמה בסרטן בחיפה שמידי פעם מפעילה קבוצות להורים ששכלו את ילדם למחלת הסרטן. שלך, נירה

16/06/2011 | 19:02 | מאת: אמא של ניר

ואנחנו משפחה מחיפה. בררתי וישי קבוצה במרכז. קשה לי להגיע למרכז. אולי כדאי להתארגן פרטני ולהפגש רונית 050-9717379

מנהל פורום תמיכה למתמודדים עם מצבי אובדן, אבל ושכול