תמיכה לאחר אובדן ילדה מוות בעריסה

דיון מתוך פורום  תמיכה למתמודדים עם מצבי אובדן, אבל ושכול

01/05/2011 | 11:10 | מאת: צ.ג

שלום רב, גיסתי איבדה לפני כשלושה את התינוקת הראשונה שלה לאחר 4 ימים מהלידה. מוות בעריסה. אנחנו מחפשים לה מסגרת טיפולית או באופן פרטיני או בקב' תמיכה או גם וגם אבל ממש לא מבינים התחום. אשמח לקלב פרטים - איך יודעים שפסיכולוג הוט טוב. האם יש פסיכולוגים שמתמחים בנושא? איזה שיטה טיפולית ממולצת- האם אתם מכירים קב' תמיכה בצפון או במרכז? תודה רבה רבה

צ.ג. יקרה! צר לי מאוד על אובדנכם.... אנא פנו אל העובדת הסוציאלית של מחלקת יולדות בבית החולים שם נולדה התינוקת. היא תנחה אותכם באופן המתאים ביותר לצרכי המשפחה ותכוון אתכם לאנשי המקצוע המתאימים. לעיתים מתקיימת קבוצה כזו בשירות הסוציאלי של בית החולים עצמו. שלכם, נירה

02/05/2011 | 09:05 | מאת: צ.ג

תודה על התשובה, העניין שהיא ילדה בבית חולים במרכז והיום מתגוררת בצפון ידוע לך אם מתקיימת קב' כזאת באחד מבתי החולים בחיפה? בתודה

מנהל פורום תמיכה למתמודדים עם מצבי אובדן, אבל ושכול