הנורא מכל קרה

דיון מתוך פורום  תמיכה למתמודדים עם מצבי אובדן, אבל ושכול

24/04/2011 | 00:33 | מאת: דניאלי

אנו אחים ואחיות שכלם מסודרים ואני הבודדה היחידה מבינהם . כל עולמי היתה אמי שאיננה. היא היחידה שתמכה, לא השפילה,ורצתה את הטוב ביותר בעבורי. אין יום שאינני חושבת עליה ובוכה מתוך כאב וצער עמוק. עברו כבר ששה חודשים, וכאילו זה היה אתמול. יש מצב לצאת מזה? איך? זה קשה לי עד מוות .

דניאלי יקרה! צר לי מאוד על אובדנך הכבד וכאבך.... אנא, על מנת שאוכל לענות אשמח אם תכתבי מה הוא גילך ומה כוונתך בכך ש"...כל אחיי מסודרים ואני הבודדה והיחידה מבינהם..."? שלך, נירה

מנהל פורום תמיכה למתמודדים עם מצבי אובדן, אבל ושכול