קבוצת תמיכה

דיון מתוך פורום  תמיכה למתמודדים עם מצבי אובדן, אבל ושכול

20/04/2011 | 00:11 | מאת: אילת

שלום, איך אפשר למצוא קבוצת תמיכה באזור מגורי? אני אלמנה מזה 4 חודשים ועדיין לא מצאתי קבוצה כזו באזור בנימינה.

אילת יקרה! צר לי מאוד על אובדנך הכבד.... תוכלי לקרוא כאן בפורום הזמנות לקבוצות שונות של שכול ואובדן, חלקן גם בצפון הארץ תוכלי לנסות להתקשר למרכז הקליני הבינתחומי באוניברסיטת חיפה 048288623 ולברר אם נפתחת קבוצה. מתקיימות גם קבוצות בעמותות הקשורות לסיבת האובדן:סרטן - האגודה למלחמה בסרטן או עמותת חסן - חולי סרטן נפגשים. יש עמותה המקיימת קבוצות תמיכה למשפחות שכולות סביב נושא של אובדן כתוצאה מתאונות דרכים וכד'. מאיתנו קחי חיבוק חם לדרך שלך, נירה

28/04/2011 | 18:59 | מאת: אילת

נירה שלום, תודה על התגובה, אבל למעשה לא הצלחתי למצוא באתר קבוצות תמיכה לאלמנות באזורי. את יודעת, אולי, על משהו ספציפי? אאמץ את המלצתך ואתקשר גם למרכז הבין תחומי.

מנהל פורום תמיכה למתמודדים עם מצבי אובדן, אבל ושכול