אובדן

דיון מתוך פורום  תמיכה למתמודדים עם מצבי אובדן, אבל ושכול

27/02/2011 | 07:19 | מאת: צביה

נירה היקרה תודה על תשובתך המהירה, ביתי גלית ז"ל התאבדה כשהייתה בת 14 ושמונה חודשים,אני חוששת לבני כאם שכולה כל צעד מלווה אותי בחששות,כל השנים שמרתי עליו יתר על המידה ולקראת הגיוס אני צריכה לשחרר אותו ולסמוך עליו שיצליח,לגבי האגודה בשביל החיים, אני בקשר איתם אך יש להם קבוצות תמיכה רק במרכז הארץ ואני מצפון הארץ, שוב תודה על תגובתך, בברכה צביה

צביה שלום! כמיטב ידיעתי ישנה פעילות טיפולית פרטנית וקבוצתית. הוקצו משאבים משמעותיים לטיפול בנושא בצפון הארץ. אנא פני לרכזת אורלי אביטל 052-7494422 אנימניחה שהיא תכוון אותך למקום הכי קרוב למקום מגורייך. שלך, נירה

מנהל פורום תמיכה למתמודדים עם מצבי אובדן, אבל ושכול