אובדן כלב אהוב

דיון מתוך פורום  תמיכה למתמודדים עם מצבי אובדן, אבל ושכול

13/02/2011 | 15:03 | מאת: אירית

לאחר 8 שנים שלקשר מיוחד במינו עם כלב בשם כתם איבדנו אותו לאחר מחלת סרטן לימפומה תת עורית כחודש לאחר הגילוי קשה לנו לקבל את האובדן וקשה לחזור לשגרת חיים רגילה וכל הזמן אני שואלת אם עשינו את המיטב להצילו הכאב קשה מנשוא כיצד חוזרים לשיגרה וכדי להתגבר האם ממומלץ להביא כלב אחר לתוך החיים שלנו

אירית יקרה! רק אוהבי הכלבים יבינו......עד כמה הקשר עם ידידינו הטובים ביותר הוא קשר אמיץ ומיוחד.פעם אמרתי למטופלת שרק הורינו יכולים לאהוב אותנו אהבה ללא תנאי. המטופלת שלי תקנה אותי ואמרה: "וגם הכלבים שלנו", וזה נכון! כל כלב שתכניסו לחיים שלכם יהנה מקשר משמעותי עם משפחה אוהבת. הוא לעולם איננו תחליף לקשר עם כתם. כתם הוא כתם. מספר השנים של חיי כלב הוא קצר מאורך השנים שחי האדם ולפיכך אנשים המגדלים כלבים זוכים לקשר ייחודי ואוהב אך גם חווים אובדנים של מספר כלבים אהובים. אנא אמצו כלב! זוהי מצווה אך הבינו שהכלב הוא אחר ואיננו תחליף למה שאיבדתם. שלכם בחום נירה

מנהל פורום תמיכה למתמודדים עם מצבי אובדן, אבל ושכול