לפני כ3 חודשים בעלי נפטר ומאז אין לי לא יום ולא לי

דיון מתוך פורום  תמיכה למתמודדים עם מצבי אובדן, אבל ושכול

25/01/2011 | 14:22 | מאת: אורית

מהרגע שקיבלתי את הבשורה הקשה אין לי יום ולא לילה לא מצליחה לישון כמו בן אדם אני פקעת עצבים לא מפסיקה לצעוק ולכעוס על הילדים שבעצמם עוברים תקופה לא קלה , הכל נראה לי כמו חלום רע ואני לא מצליחה להתעורר ממנו .

אורית יקרה! צר לי מאוד על אודנך הכבד..... בתגובתי אל פנייתך אני מצופה לענות על שאלה שלא נשאלה.... ברצוני לשלוח אלייך חיבוק גדול בימים כל כך כואבים ומבלבלים אלו, של אובדן אל ושכול. אנא ראי בפורום זה כתובת לכל שאלותייך שלך, נירה

31/01/2011 | 04:33 | מאת: אייל

אובדן של אדם היקר לנו מכל, גורם בהחלט ל"חשיפת עצבים", שגורמת לרגישות גבוהה מאוד, לכל הקורה סביבנו, ולגירוי הכי קטן. הסבירי זאת לסובבים אותך, וכמובן לעצמך, עד שהרגישות הזו תתעמעם לה מעצמה. אני מבטיח לך, שעם הזמן, תחושי יותר טוב, כי הטבע, יעשה את שלו, ויסייע לך להתאושש ולהתחזק.

מנהל פורום תמיכה למתמודדים עם מצבי אובדן, אבל ושכול