נטישה

דיון מתוך פורום  תמיכה למתמודדים עם מצבי אובדן, אבל ושכול

08/10/2010 | 17:29 | מאת: תום

חוויתי נטישה אכזרית מבן זוג של 7 שנים .לא מצליחה להתגבר. ככל שהזמו עובר הופך ליותר קשה.מה עושים?

תום יקרה! זוגיות של 7 שנים - תקופה ארוכה היא ועזיבתו/נטישתו של בן זוגך מכאיבה ואינה שונה כלל מכל תהליך התאבלות על אובדנו של קשר משמעותי שנגדע בפיתאומיות מסיבות שונות ומגוונות: חלומות על נישואין, בניית בית משותף, הבאת ילדים משותפים לעולם והזדקנות משותפת נגדעים ואובדים עם נטישתו של בן הזוג את הקשר המשותף. לגבי שאלתך "מה לעשות?", הרי שחסרים נתונים רבים הקשורים לסיפור הזוגיות שלכם וסיבת הפרידה, הגילאים ומערכות התמיכה שלך, שאיפותייך וחלומותייך לעתיד ועוד ועוד. במצב זה חשוב להיתמך ולהסתייע בחברים קרובים ומשמעותיים ו/או בני משפחה תומכים ומפרגנים ובאין אנשים משמעותיים בסביבתך מומלץ ביותר לפרגן לעצמך טיפול פסיכותרפויטי במסגרתו תחוי תמיכה וחיזוק בטחונך העצמי ביחד עם התבוננות משותפת ומשמעותית באופן בו את חווה את הזוגיות והנטישה. זאת במטרה לסייע בידך בעתיד לבנות קשר משמעותי ומספק יותר. שלך, נירה

מנהל פורום תמיכה למתמודדים עם מצבי אובדן, אבל ושכול