עזרה לאלמנה

דיון מתוך פורום  תמיכה למתמודדים עם מצבי אובדן, אבל ושכול

13/09/2010 | 13:08 | מאת: יוכי

שלום נירה. אבי נפטר לפני מספר חודשים. אלמנתו בת ה-77 לא חיה בארץ והקשר בינינו מצוין. מאז מותו איננה מתפקדת כפי שרגילה הייתה ואינה מוצאת את מקומה, חרדה מאד, מודעת ומדברת על המצב. ילדיה, כולם בוגרים, רחוקים ממנה גאוגרפית, יש לה חברות אבל כמצופה לכל אחת מהן יש את בעיותיה. דברתי איתה על קבוצת תמיכה במקום מגוריה אבל זה מרתיע אותה, ולקחתי על עצמי לבדוק אם קיים חומר כתוב בנושא שיכול לתת לה עיצות שימושיות מניסיונם של אחרים. היא קוראת ומדברת עברית. האם תוכלי להפנות אותי לגוף, אתר או מקור שיכול לספק לי חומר מעשי כתוב בנושא?? שנה טובה ותודה לך יוכי

יוכי שלום רב! צר לי מאוד על אובדנכם וכאבכם.... מרגש הקשר שלך עם אלמנת אביך בעוד היא חשה שילדיה רחוקים, את מגלה קירבה ואיכפתיות..... תוכלי להיכנס לאתר שלי: www.niradgani.co.il יש שם חומר הקשור להתמודדות עם שכול ואובדן וכן התיחסות לספרים שרובם בעיברית אך מתורגמים מאנגלית. שלך, נירה

מנהל פורום תמיכה למתמודדים עם מצבי אובדן, אבל ושכול