החיים לא הוגנים

דיון מתוך פורום  תמיכה למתמודדים עם מצבי אובדן, אבל ושכול

28/08/2010 | 16:12 | מאת: שי

שלום לכולם כמו רבים מפה מי חשב שנגיע למצב בו אנו כותבים באינטרנט בפורומים של כאב ואובדן, הולכים לקניות כדי לקנות מצרכים לאזכרות, קונים נרות נשמה לאהובים שלנו.יש שסדר העולם נדמה שהשתבש והורים קוברים את ילדיהם ואחים צעירים את אחיהם ואחיותיהם ונראה,לפחות לי, כמה החיים לא הוגנים וכמה הם קשים....

שי יקר! החיים שלנו מכילים בתוכם שימחה יצירה הולדה מוות עצב ושכול - הם עיסקת חבילה מאוד לא פשוטה להכלה. חוויית אובדנו של אדם אהוב מחדדת באמצעות הכאב העז כי אבד לנו קשר של אהבה ומשמעות וכי שוב הדברים לא היו כפי שהיו. שכעת עם נאהב ונשמח תהיה זו חווייה משמעותית אבל במקום אחר עם אנשים אחרים. מכאן נוכל, למעט במילים ולחבק אותך בחום אני שמחה שאתה כותב כאן, כתיבתך משמעותית לנו מאוד ועם זאת צר לי מאוד על הנסיבות שלך, נירה

30/10/2010 | 18:59 | מאת: עוגן

אין צדק ואין סדר. עצוב

מנהל פורום תמיכה למתמודדים עם מצבי אובדן, אבל ושכול