חולשה נפשית איומה

דיון מתוך פורום  תמיכה למתמודדים עם מצבי אובדן, אבל ושכול

14/07/2010 | 12:53 | מאת: נוגה

בס"ד, אני רווקה בסביבות ה-30, יש לי משפחה מקסימה, אבל הם אנשים שלא יודעים לתמוך מבחינה רגשית, אני מרגישה מאוד מאוד בודדה, אין מי שיחבק אותי ויתמוך בי רגשית, לפעמים יש לי חולשה נפשית איומה שאין לי כח לתפקד, וקורה לי שאני לפעמים אוכלת המון, כמויות של אוכל בגלל זה, איך מתמודדים עם הבדידות והחולשה האיומים?

15/07/2010 | 08:55 | מאת: פייס

האמיני בעצמך. תני לעצמך לפחות חיזוק אחד כל יום. ואז תגלי שבטחונך העצמי עלה ושאת לא נטולת ערך וכישורים. גיליתי במהלך חיי שאם אין אני לי מי לי. לפי ההתנסחות שלך, את מאוד נבונה. עזרי לעצמך וראי זאת כפרוייקט. שמעי לי, כי אים חכם כבעל נסיון.

מנהל פורום תמיכה למתמודדים עם מצבי אובדן, אבל ושכול