אובדן התינוק היקר שלי

דיון מתוך פורום  תמיכה למתמודדים עם מצבי אובדן, אבל ושכול

23/05/2010 | 22:56 | מאת: רחלי

שלום נירה איבדתי את בני לפני כחודשיים וחצי,שהןא היה בן 5 חוד בלבד הוא נפטר ממחלה גנטית קשה שהתגלתה כחודש לאחר הלידה אני במצוקה נפשית קשה אני מטופלת תרופתית אך אני מרגישה צורך ללכת לקבוצת תמיכה כל שהיא אשמח אם תוכלי להמליץ לי אני באזור המרכז

רחלי היקרה! צר לי מאוד על אובדנכם הכבד..... אינני מכירה קבוצות תמיכה, למעט אלו שאנשים מפרסמים כאן בפורום, או במרחבי האינטרנט. בכל מקרה רופא הילדים או הצוות בבית החולים יוכל להפנותך, לעיתים מתקיימות בבית החולים עצמו קבוצות תמיכה להורים שכולים. חיבוק חם אלייך שלך, נירה

מנהל פורום תמיכה למתמודדים עם מצבי אובדן, אבל ושכול