חייב לעזור לאמא

דיון מתוך פורום  תמיכה למתמודדים עם מצבי אובדן, אבל ושכול

11/03/2010 | 21:32 | מאת: הלל

אני מחפש עזרה לאמא שלי שהתאלמנה ומאז מצבה הנפשי מאוד קשה. אמא מתגוררת ברמת גן ולמעט ביקורים קצרים אצל אחותי היא לא עושה כלום לעצמה ואין לה קשר עם אף אחד. אין לה משפחה בקשר או חברים או מכרים. ניסיתי לדבר איתה שתעשה בשביל עצמה משהו אך היא לא מוצאת את הכוחות או הביטחון העצמי לנסות. אני מתגורר בחו"ל מרגיש מתוסכל וחסר אונים. מישהו יכול לעזור? תודה מראש

12/03/2010 | 01:05 | מאת: אייל

אולי כדאי לפנות לאחד מו האירגונים שעוסקים בפעילות חברתית למבוגרים, באיזור המגורים של אמא, ושפשוט יצרו עימה קשר, ולאט לאט יכניסו אותה ל"חבר"ה?

ניתן לפנות לנילי, מרכזת הקבוצה 052-6864668

15/07/2010 | 09:52 | מאת: פייס

מסור לאמא את המייל שלי. בתאלמתי לפני כ-8 חודשים. אתן לה טיפים איך ממשיכים הלאה.

מנהל פורום תמיכה למתמודדים עם מצבי אובדן, אבל ושכול