קבוצת תמיכה בי-ם

דיון מתוך פורום  תמיכה למתמודדים עם מצבי אובדן, אבל ושכול

22/02/2010 | 19:33 | מאת: נטלי

שלום! שמי נטלי בת 26 ואני איבדתי את אימי למחלת הסרטן לפני חודשים. אני מחפשת קבוצת תמיכה לאנשים שאיבדו את הוריהם (קבוצת לצעירים). באיזור ירושלים תודה נטלי

נטלי יקרה צר לי מאוד על אובדנך... אנא פני לעמותת אימהות ללא אם. שם הרכזת ג'ולי רהב הטלפון: 054-4714044 שלך, נירה

25/02/2010 | 12:52 | מאת: רויטל גיל

שלום נטלי, במרכז הישראלי לטיפול בפסיכוטראומה שבירושלים נפתחת בקרוב קבוצת תמיכה טיפולית למתמודדים עם אירוע טראומטי. את מוזמנת להכנס לאתר המרכז לפרטים נוספים www.traumaweb.org, או להתקשר למרכז: 02-644-9666. בהצלחה, רויטל

מנהל פורום תמיכה למתמודדים עם מצבי אובדן, אבל ושכול