כשאין משפחה ובית

דיון מתוך פורום  תמיכה למתמודדים עם מצבי אובדן, אבל ושכול

14/02/2010 | 21:42 | מאת: אורית

מה עושים כשהמצב קשה ואין משפחה ואין אפשרות להחזיק בית אין זוגיות ועבודות באות בדוחק כי אין מקצוע ולא הצלחתי ללמוד אבל מה לעשות שהכי קשה שאין משפחה אין בכלל מה עושים?אני כבר בת 29 ועדיין לא מעכלת שאין לי משפחה תומכת הם לא שם,אבא אלים ואמא שלא מתפקדת כמו אמא האם יש קבוצות תמיכה בצפון לאנשים כמוני מה ועשים עצוב ולבד בגילי להיות חסר כיוון עבודה בית וחברים שכמעט ואין.

אורית יקרה! עושים את הדבר הבא: מוצאים חברה טובה/ דודה מקסימה או קרובת משפחה מקסימה אחרת ואם ממש אין אז/ עובדת סוציאלית המרכזת את נושא הצעירים במחלקת הרווחה הקרובה לאזור מגורייך, ואומרים את הדבר הבא: "שלום, אני אורית, צעירה בת 29, בריאה, ואני זקוקה למישהו שיצביע בפניי על כל הדברים הטובים/יפים/חשובים/אופטימיים שיש לי!!!" נכון אבא ואימא הם חשובים אבל כשהם אלימים או לא מתפקדים אנחנו ממש ממש ממש צריכים אחרים משמעותיים (אורית הסתכלי סביב, יש אנשים שאוהבים אותך וקרובים אלייך!!) שיראו לנו שהחיים היפים הם גם שלנו ולא רק של אחרים. חיבוק גדול אלייך אורית ובהצלחה שלך, נירה

מנהל פורום תמיכה למתמודדים עם מצבי אובדן, אבל ושכול