נורמלקס

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

09/05/2011 | 17:57 | מאת: לילך

תוך כמה זמן משפיע הנורמלקס? כמה שעות או יותר? תודה

הנורמלקס פועל תוך שעות. מתחילת טיפול קבוע הפעילות מתחילה תוך עד 96 שעות

17/05/2011 | 22:12 | מאת: אריק

שלום אני מזה כבר כמה שנים משתמש בתה טיבטי שעוזר לי לחילוףחומרים אך בחודש האחרון הוא כברלא עבד ואני משתמש בנרות גליצרין הרופאה המליצה לי על לקסין של סודותהמזרח כמוסות האם זה בסדר?מה ניתןלעשות כי גם באוכל אני אוכל דברים רכים וגם בזה אני מפחית כדי שלא ארגיש נפיחות אחרכך למרות שעשיתי בדיקות דם ובלוטת תריס והראו שהם תקינות אשמח לתשובה

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול