עצירות מתמשכת ונוראית

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

08/05/2011 | 22:21 | מאת: אריק

שלום אני סובל זמן ממושך מעצירות והשתמשתי בנרות גליצרין אךהם לא ממשמועילים וגם כמה שבועות בנורמלקס שאומרים שהוא טוב ועוזר אך הוא לא עזר לי ואני רק סובל ומכניס מעט אוכל מחשש שהבטן תהיה נפוחה ובנוסף שוב האוכל יגרום לעצירות חשוב לי להדגיש שאני אוכל מאכלים רכים ושותה הרבה ושניתנים לעיכול אך גם בזה אני מפחית בגלל העצירות מה ניתן לעשות גם בדיקות דם שעשיתי היו תקינות אז מה בכל זאת ניתן לעשות אני פשוט רק סובל אשמח לקבל תשובה

אריק שלום מתאורך לא ברור מה חומרת העצירות. ממליץ למצות את הטיפול בנורמלקס - עד 4 מנות ליממה. במידה ואין שינוי פנה ליחידה להפרעות בתפקוד ותנועתיות מערכת העיכול, המכון הגסטרואנטרולוגי - ביה"ח איכילוב 036974463

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול