עצירות וגזים

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

08/05/2011 | 13:06 | מאת: מ

שלום , אני מתמודדת עם סרטן שחלות שחזר ,אני מטופלת בדוקסיל (ויש לי סטומה מהניתוח הקודם). הפעם אני לא מצליחה לאזן את הקיבה ואני סובלת מעצירויות קשות מאד וגזים. נתנו לי טיפול של "אמופרקזי"וכן פעמיים ביום אני נוטלת 15 CC של אבילאק וכף שמן פראפין- כלם לא עוזר (כמובן שאני נמנעת ממאכלים שידוע שעושים גזים).מה ניתן לעשות ?בבקשה עזרו לי.

מ שלום 1. דוקסיל בד"כ אינו גורם לעצירות 2. "אמופרקזי " ?? 3. המינון של האבילק נמוך מאד. הכפילי את המנה. ניתן גם מעבר לכך. אם אין שפור - נורמלקס

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול