בעיית התרוקנות כרונית

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

26/07/2009 | 07:44 | מאת: יצחק

שלום רציתי לדעת האם לקיחה של כדורי מגנזיום ציראט יכולה לעזור בבעיות של קשיים בהתרוקנות? אם כן באיזה מינון צריך לקחת לצורך עזרה בבעיה זו ומתי? תודה

יצחק שלום מגנזיום ציטראט הנו משלשל מקבוצת משלשלי הסליין המינון המומלץ הנו 150-300 מל \יום. ריכוז המגנזיום בתכשיר זה הנו 1.745גר \ 30 מל מים. עקב חשש מהרעלת מגנזיום יש ליטול מנה מומלצת בלבד - לא יותר מ - 5 ימי טיפול רצופים (בהנחה שתפקודי הכליות תקינים) החומר מתחיל לפעול אחרי 30-120 דקות

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול