בעית עצירות של אמי

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

29/03/2011 | 11:04 | מאת: אירנה

אימי בת 79 ומתגוררת בערד סובלת מעצירות קשה מתמשכת כחצי שנה.זה התחיל מתקופה כאשר היא קיבלה במשך כ- 3 חודשים כדורים נגד כאבים ( בעיות רציניות בעמוד השידרה ). היא עושה דיאטה, לא אוכלת שום דבר שגורם לעצירות,נכון לעכשיו היא כל יום משתמשת בחוקן אבל גם את זה לא עוזר. מה לעשות?

אירנה שלום לא ברור אם אמך עדיין מקבלת כדורים נגד כאב היכולים לגרום לעצירות. אם הפסיקה - הייתי משתמש באמצעים תזונתיים - שתיה \ אוכל עשיר בסיבים (בעיקר ירקות) ולשלב פעילות גופנית מתונה בהתאם לכולותיה. אם אין שפור - נורמלקס \ קונסיל \ בנפייבר וכדו

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול