יציאות קשות

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

12/03/2011 | 10:46 | מאת: בתיה

שלום רב א. יש לי יציאות כל יום. אך - הן קשות ומצריכות מאמץ רב. ב. בכל יום החל משעות אחר הצהרים אני סובלת מגזים ובטן נפוחה מאוד הנמשכים לעיתים עד ליום המחרת. בזמנו השתמשתי ב- יוסבלקס אשר סייע לי ביציאות רכות (עד שלשול) אך כנראה שהמעיים הסתגלו והמינון הלך וגדל. כעת אני לא צורכת שום תכשיר אך סובלת מאוד. מה עושים?

בתיה שלום אנא בדקי את הרגלי התזונה - סיבים תזונתיים - פירות ויקטות \ שתיה \ פעילות גופנית קבועה. במידה ואין צורך לשנות - התחילי טיפול בנורמלקס - יעזור ליציאות וכן לנפיחות

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול