עצירות

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

02/03/2011 | 12:25 | מאת: דניאלה

שלום,סובלת מעצירות. עברתי בדיקות דם- תקינות.אני אוכלת מדי יום פירות וירקות ומרבה בשתיה. מבצעת פעילות גופנית.נורמלקס לקחתי, השפיע אחרי 4 ימים. כיום לוקחת שום נורמלקס,לא עוזר. מחפשת פתרון יעיל יותר וזול. נורמלקס מספיק לפחות משבועיים ועולה 60 ש"ח. סך הכל לא השתחררתי מזה חודשים. למעט תוצאה קטנה יחידה פעם בשבוע.

דניאלה שלום לא תמיד הרגלי חיים נכונים (תזונה ופעילות גופית) יכולים לספק את המענה האולטימטיבי לעצירות. במידה ואינך מסתדרת עם טיפול תרופתי, יש לברר את העצירות ולהתאים לך טיפול בהתאם לממצאים

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול