עצירות והריון

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

24/02/2011 | 21:31 | מאת: עלמה

שלום, אני בשבוע 5 להריון ועקב עצירות כרונית אני משתמשת באופן קבוע בלקסעדין כל יום 4 כדורים , אני מעוניינת לדעת האם זה יכול לגרום להפרעה בהתפתחות העובר בשלב הזה (יש לציין שהשתמשתי עד עכשיו ) ? אני מעוניינת להפסיק לחלוטין את השימוש בלקסעדיןמהחשש לפגיעה כלשהי בעובר וגם כי הגיע הזמן כבר , האם הנורמלקס יכול לעזור לי להתרוקנות ? תודה, עלמה

עלמה שלום אין מידע בדוק לגבי לקסעדין בהריון. עדיף להפסיק ולעבור לנורמלקס אשר ידוע שאינו מזיק בהריון

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול