שאלה הנוגעת ללידה

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

24/02/2011 | 13:51 | מאת: קרן לופו

שלום דר' רון, שמי קרן,בת 34, בהריון עם תאומים זהים בשבוע ה- 36. העוברים במצגי ראש, מה שמביא בחשבון לידה רגילה. אני כותבת לך, מאחר שלפני שנים, בהיותי בת 17, הייתי במחקר אצלך בבי"ח וולפסון הנוגע לענייני עצירות, שם גם עברתי טיפולי ביופידבק. בזמנו אמרת לי, לאחר בדיקה חודרנית, שבמקום ללחוץ החוצה אני שואבת פנימה, דבר שעלול להפריע לי בלידה. הייתי שמחה מאוד לשמוע דעתך בנושא. בתודה מראש קרן

קרן שלום אינך "שואבת" פנימה אלא לא מרפה או מכווצת את שרירי פי הטבעת במקום להרפות בעת נסיון התרוקנות. אין קשר בין תהליך ההריון או לידה לסוג העצירות שלך

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול