יציאה פעם בשבוע

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

23/02/2011 | 16:44 | מאת: מורן

שלום רב אני בת 29 בריאה בדרך כלל ללא בעיות או מחלות עד היום מאז שאני זוכרת את עצמי היציאות היו פעם בשבוע או ב5 ימים זה לא הפריעה לי אך לאחרונה גיליתי (קראתי )שזה לא תקין ושאפשר בהוספת ירקות לתזונה, לשפר את זמן היציאות. ניסיתי גזר ואבוקדו ואפשר להגיד שמיד היציאות הפכו לפעם ביומיים השאלה היא האם פעם בשבוע ב5 ימים זה תקין לי לגוף שלי או שעלי להמשיך לאכול ירקות כדי להגיע ליציאות תכופות יותר לי לא מפריע לא כל שבוע וגם לא כל יומיים

מורן שלום יציאה 1\שבוע אינה תקינה. 1\יומיים - תקינה. עלייך לצרוך ירקות קבוע כהרגל חיים בריא ולא כאמצעי משלשל

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול