עצירות לאחר הפלה וכו'

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

22/02/2011 | 23:53 | מאת: אורה

בס"ד שלום, לפני כמה שבועות עברתי הפלה טבעית עם ניתוח גרידא, כעבור שבוע התחילה עצירות חזקה כשלא הצלחתי להוציא גם לאחר נרות וטבליות סנה עם כאבים ודם, לאחר מכן הלכתי לטיפול הידרוקולונוסקופיה וזה ממש ממש עזר - יחד עם שינוי לדיאטה די קשוחה, אך חזרו יציאות פעם ביום עם מאמץ מועט, הבעיה היא שלאחר שהלכתי לטיפול הידרוקולונוסקופיה השני (היות והרופאה המליצה על מינימום שני טיפולים), העצירות חזרה (אמנם נעשתה הרבה פחות דרמטית). מאז אני כשבועיים על כדורי סנה והדיאטה, וגם עם זה - לפעמים זה ממש עוזר טוב, ולפעמים יש קושי (ברוך ה', כבר אין דימום וכאבים). השאלה היא, באיזה אופן אפשר "להיגמל" מהכדורי סנה, איך אפשר לעבור מהם לנורמלקס או משהו אחר? (שכחתי לציין, שהיתה לי עצירות כל החיים, אבל התגברה בשנים האחרונות - גיל 22-27 - והגיעה לטחורים, אך זאת הפעם הראשונה שממש שום דבר חוץ מההידרוקולונוסקופיה לא עזר) תודה רבה!

אורה שלום ניתן לעשות מעבר הדרגתי משולבה של התחלת נורמלקס והורדה הדרגתית של סינה. הקפידי על אכילת סיבים \ שתיה מרובה \ פעילות גופנית קבועה

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול