עצירות קשה בהריון

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

14/02/2011 | 16:26 | מאת: הדר

שלום, אני לקראת סוף השליש הראשון של ההריון,ולמעלה מחודש אני סובלת מעצירות קשה,לצערי חוויתי בחילות והקאות קשות,ורופא הנשים שלי נתן לי מרשם לכדורי זופרן,שהקלו עלי מאוד ועצרו את ההקאות והבחילות,אבל!! ,החמירו מאוד את בעיית העצירות! אני ממש מתוסכלת,הצלחנו לפתור בעיה אחת ויצרנו אחרת...האם יש חומר משלשל מומלץ לנשים בהריון או פיתרון אחר לבעיה שאני פשוט לא רואה איך אני יוצאת מזה ,אני ככה כבר למעלה מחודש,ולמרות שאני מקפידה לשתות הרבה,לאכול דברים נכונים וכו..בבקשה עזרתך!.. תודה

הדר שלום זופרן אכן יכול ליצור עצירות קשה. במידה ופוסקות ההקאות ניתן להפסיק תרופה זו. אם לא - נסי נורמלקס

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול