נורמלקס

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

01/02/2011 | 21:03 | מאת: רחל

היי אני בת 21 סובלת מעצירות קשה,שמתבטא בכך שאני מרגישה שאני צריכה לשירותים אך כשאני מנסה לעשות לא יוצא לי כלום כאילו אני בכלל לא צריכה,לפני מ'ס חודשים התחלתי להשתמש בנורמלקס לשביעות רצוני התכשיר באמת פעל היה יציאה אחת ומעלה... התחלתח ממנה אחת ביום ועברתי לשתיים,ופתאום יום אחד זה הפסיק להשפיע והמצב חזר להיות כמו לפני לקיחת הנורמלקס. יש לי 2 שאלות: 1.הרבה רופאים אומרים שאין הסתגלות של המעי לנורמלקס אז איך שזה שהמינון עולה כל הזמן ושפתאום זה מפסיק להשפיע? 2.מה אני יכולה לעשות/לקחת ע''מ להקל על מצבי כי קשה לי מאוד לתפקד ככה. תודה רבה

רחל שלום מקובל בד"כ שאין הסתגלות לנורמלקס - אם כי זה לא מוחלט. אם לאחר 4 מנות שהחברה ממליצה אין תגובה - עברי לתכשיר אחר או שלבי תכשיר נוסף (פחות מומלץ)

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול