עצירות עקב קוליטיס

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

19/01/2011 | 07:35 | מאת: גבי

אובחנתי לאחרונה כסובל מקוליטיס כיבית, עם עיבוי דופן מעי והיצרות המעי. אני בתקופת בירורים וטיפולים לפני ניתוח אפשרי. אושפזתי בצום ל-4 ימים ולאחריו כשבוע אני על דיאטה דלת שארית. אני סובל מעצירות של מספר ימים וחושש מחסימת מעיים שתיגרם כתוצאה מכך. מה האפשרויות להקלה על המצב: שתייה מרובה?, נורמלקס? שמן פרפין? בתודה רבה מראש גבי

גבי שלום מצבך מסובך. לא ליעוץ בפורום. באם אתה עומד לפני החלטה על ניתוח - פנה לגסטרואנטרולוג מטפל כי לכל החלטה \ אי החלטה טיפולית יש משמעות

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול