חשש לטחורים

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

18/01/2011 | 12:13 | מאת: יעל

שלום רב, אני סובלת מעצירות שמתבטאת בקושי ביציאה (עד כדי צורך בהפעלת מאמץ, אחרת אין יציאה), בתקופה האחרונה התווסף לכך מצב של תזמון לא מוצלח, כלומר-פספוס או דחיה של הגעה לשרותים ובכך קושי רב יותר ביציאה. בנוסף לכך בימים האחרונים הופיע דימום משמעותי ביציאה ותחושת אי נוחות בזמן היציאה ולאחר מכן (לא כאב), כמו כן מלווה תחושה של פי טבעת חסום, מה שנראה לי מקשה עוד יותר על היציאות.(נראה שיש בליטות מסביב לפי הטבעת) האם בוודאות מדובר בטחורים?אילו בדיקות רפואיות מבצעים לצורך אבחון ועד כמה לא נעימות/כואבות? מה עלי לשנות בהרגלי האכילה? איזה טיפול טבעי מומלץ?(אני יודעת שאמבטיות או הנחת רטייה על המקום עוזרות, או משחות) אשמח לתשובה

יעל שלום דחיה \ התאפקות יחמירו את מצבך פני לגסטרואנטרולוג ע"מ לבצע בדיקה אנדוסקופית והמשיכי משם. הבעיה היא העצירות. הטחורים ככל הנראה - תוצאה

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול