עצירות

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

13/01/2011 | 14:24 | מאת: צביה

שלום לצוות או לד"ר אני מזה שנים סובלת מיציאות לא סדירות , ניסיתי נורמלקס השפיע לתווך קצר ולאחר מכן כאילו לו שתיתי כלום ,אני עוסקת בפעילות ספורטבית , שותה המון אבל לא תוצאות. אני כבר לא יודעת מה כן ישפיע עלי כי אם אני אתחיל לקחת כדורים אני חוששת להתמכרות . על מכן אתה / ם יכולים להציע לי לשתות דבר חזק שיכול להשפיע. בתודה מראש צביה

צביה שלום אם יש רק אי סדירות יציאות יכול להיות שתוספת סיבים תזונתיים \ מסחריים תעזור. אם לא ואת מוטרדת - יש לטפל. בצידה ואין שינוי - בירור פיזיולוגי של העצירות

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול