עצירות בזמן הנקה מזה כבר חודש וחצי

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

02/01/2011 | 15:21 | מאת: מזל

שלום, אני 3 חודשים לאחר לידה, יש לציין שאני מניקה ומזה כבר חודש שאני סובלת מעצירות קשה עד כדי בכי אמרו לי לאכול שזיפים וסיבים תזונתיים (קניתי בצורת אבקה בחנות טבע) זה לא כ"כ עוזר, אני שותה בין 1.5-2 ליטר ביום, 1.מה מומלץ לאכול בכדי שתצא צואה רכה ? 2. האם יש קשר בין העצירות להנקה ? תודה רבה

מזל שלום 1. סיבים תזונתיים, שתיה מרובה ופעילות גופנית קבועה הנם א-ב לאורח חיים תקין והרגלי יציאה מסודרים 2. למיטב ידיעתי אין קשר.

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול