נורמלקס בשימוש ממושך

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

16/12/2010 | 09:34 | מאת: אמנון

ד"ר ישי שלום אקדים ואתנצל לפניך על כך שאני חוזר ושואל שאלה ששאלתי בעבר. הסיבה לכך היא שאני מעט מודאג. אני משתמש בנורמלקס כבר למעלה משנה באופן יום יומי, לשביעות רצוני המלאה. השאלה שלי: האם ניתן להשתמש בתכשיר במשך שנים רבות, ממש לכל החיים? האם לא תיתכן פגיעה במערכות הגוף השונות, בעיקר בכל הקשור לתפקוד המעיים? אני מודע לכך שאין תשובה חד משמעית לשאלתי וכי ידוע כי התכשיר יעיל לעצירות כרונית ובטוח לשימוש ממושך לפרק זמן ארוך אך סביר בן כמספר שנים, אך אשמח לקבל את חוות דעתך בנוגע לשימוש במשך עשרות שנים רבות, ממש לכל החיים. האם לדעתך התכשיר בטוח לשימוש לכל החיים?

אמנון שלום לא ניתן לדעת באם התכשיר טוב "לכל החיים,. נראה שניתן להשתמש בו שנים רבות. אין הסתגלות של המעי ואין תופעות לואי קשות או מסכנות בריאות. החומר אינו נספג בגוף (0.1% סה"כ נספגים שזו מנה זניחה). ממליץ על בצוע בדיקות דם למלחים ותפקודי כליות אחת למספר חודשים

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול