עצירות בהריון

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

15/12/2010 | 10:43 | מאת: שימוש בנורמלקס בהריון

שלום רב,ברקע קוליטיס כיבית - בהפוגה כרגע מקווה בכל אוםן מאחר והקוליטיס שלי מתבטאת בעצירויות . אני בתחילת שבוע 10 ויש לי עצירות ( אין פעילות מעיים- התרוקנות מועטת כל יום ) אני ממש מפחדת לאכול שלא ארגיש מלאות . האם נורמלקס בטוח לשימוש בקוליטיס ? מה המינון המומלץ ? האם ניתן לקחת כל יום עד חודש , חודשיים ? אשמח לקבל תשובה :)

...... שלום אם יש התרוקנות יומית גם אם אינה משביעת רצון הייתי נמנע מלהשתמש במשלשלים נורמלקס למיטב הידע בטו בקוליטיס והריון אין מגבלה במשך הנטילה. מתחילים ב - 17 גר \ יום

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול