עצירות-האם יש קשר לשבר בטבור

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

02/12/2010 | 18:23 | מאת: שששששששששש

שלום רב ,אני כבן 58 מבנה גוף מלא עם בטן גדולה שאובחן אצלי שברים בטבור לפני כחצי שנה.ולאחרונה מזה כחודש אני סובל מעציריות חזקות, כמו כן אני נוטל כדורים באופן קבוע ללחץ דם קרדילוק,ולכלולסטרול סיבסטיאן ולאחרונה אין לי אפשרות ליציאות ללא שימוש בנרות גריצלין או טיפות טיבעיות מסוג יוסבלקס.רציתי לדעת האם יש קשר בין שני הדברים?ומה אפשר לעשות כדי להקל על העצירות

שששששששששלום הסיבה לבקע הטבורי הנה ככל הנראה משלב של השמנה עם בטן גדולה ולחץ תוך בטני מוגבר מתמיעד הגורם להווצרות הבקע. מאמץ יציאה נכר מעלה את הלחץ בחלל הבטן ומחמיר תהליך זה

03/12/2010 | 14:35 | מאת: ששששששששששששש

תודה על התשובה,אבל מה עושים?ניתוח,דיאטה,נשארים כך?????מה עם הכאבים מידי פעם,כיצד מתמודדים איתם?תודה

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול