טיפול הומאופטי ועצירות

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

23/11/2010 | 10:19 | מאת: מיכל

שלום, לאחרונה התחלתי טיפול הומאופטי-רמדי, במקביל התחילו להופיע אי סדרים ביציאות. בעבר הייתי יוצאת מספר פעמים כל בוקר, והגוף היה מתנקה כך באופן טבעי. לאחרונה (בחודש האחרון) ישנם אי סדרים ובלי נרות גליצרין אני לא מצליחה לצאת בכלל, הבטן נפוחה רוב הזמן כואבת ומשפיע על כל הקיום שלי. האם יש קשר בין השניים. אם כן, מה ניתן לעשות כדי לחזור לנורמל. תודה

מיכל שלום דיאטה הומיאופאטית הנה דיאטה קיצונית שאינה מתאימה לכל אחד לדעתי עלייך לחזור לתזונה רגילה ולהפסיק בהדרגה את השימוש בגליצרין

26/11/2010 | 12:08 | מאת: מיכל

שלום ותודה על התגובה. אני מבקשת לציין שאני לחלוטין לא עושה דיאטה הומאופטית. אני אמנם עוברת טיפול המאופטי למשהו אחר לחללוטין, אבל אין כל קשר לדיאטה. יחד עם זאת, עם תחילת הטיפול, הוםיעה עצירות, וזאת כאשר יש לי משהו כמו 5 יציאות ביום- בעיקר בבוקר. אני מבקשת לציין שלא חל שום שינוי בצריכת המזון שלי, זהו שורש הבעיה, למעט היציאות שנעצרו - לא חל כל שינוי. אני אשמח אם תוכל לעזור לי. תודה מיכל

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול