כאבי בטן..

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

22/11/2010 | 17:14 | מאת: סובלת

ערב טוב, אני בת 24, בד"כ בריאה, אין בעיות ביציאות בד"כ. ביומיים האחרונים הייתי חולה בוירוס המלווה בחום, כאבי פרקים ושיעול. לפני שלושה ימים הייתה תחושה של נפיחות בבטן - כאילו אכלתי יותר מדי, כבר יומיים יש לי יציאות תכופות חלקן רכות וחלקן קשות אך מה שמדאיג אותי זה שנהיה לי כאב עז בבטן תמיד באותו מקום - כאילו נתקעה לי צואה ולא מצליחה לצאת. תחושה של תנועת מעיים מלווה בכאבים. תמיד באותו מקום. ניסיתי נר גליצרין, החזקתי אותו עשר דק', הייתה יציאה אבל הכאבים נמשכים- מופיעים ונעלמים לסירוגין, ממש הרגשה כאילו נתקע משהו. מה ניתן לעשות? האם מחייב התערבות רפואית? ניתן לחכות? או לעשות משהו ביתי?

לסובלת שלום קצת סבלנות. תופעות אלו יחלפו עם חלוף המחלה \ וירוס. במידה ואין שינוי לטובה לאחר 6 שבועות - יש לברר

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול