עצירות ולחץ דם גבוע

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

14/11/2010 | 22:06 | מאת: פיין אלי

אני בן 78 וסובל מבעיות עיכול. גזים,עצירות,בטן נפוחה. לפני חודש זה החמיר והעלה לי לחץ דם 80-190 וזה רק בשעות הערב, למרות שאני אוכל ארוחות קלות לעיקול. אני לקחתי לבולק גם למחרת ולא הייתה לי יציאה רק כשהכנסתי נר התחלתי לשלשל, אבל זה חוזר על עצמו העצירות.

פיין אלי שלום למיטב ידיעתי אין קשר ישיר בין עצירות לבין עליית ל"ד למעט שתי תופעות 1.טיפול בחוסמי סידן ליל"ד,יכול לגרום\להחמיר עצירות 2.מאמץ יציאה ניכר מעלה ל"ד יש לברר את העצירות שלך. התחל עם רופא מטפל.

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול