בבקשה עזרה

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

09/11/2010 | 08:25 | מאת: שני

אני בשבוע 27 להריון סובלת מעצירות קשה וכואבת מאוד מאוד מאוד אני מפחדת להיכנס לשירותים שחלילה מרוב מאמץ העובר ייצא ניסיתי את כל הדברים הטבעיים כמו סלק, שתיית זרעי פשתן מושרים ושזיפים כמו כן ניסיתי שמן פשתן עצמו ופגלקס ונרות גליצירין (האם בסדר להשתמש בהם בהריון?) אני כבר ממש מיואשת מיוסרת וכואבת מה עוד ניתן לעשות?? אני חסרת אונים והכאבים ממש לא פשוטים. בבקשה עזרה.

שני שלום ניתן להשתמש בנורמלקס בהריון. המנון יכול להגיע עד 4 מנות של 17 גר כו"א

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול