בעיה כרונית

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

17/07/2009 | 16:52 | מאת: יהודית

אני בת 72. מזה תקופה שאני סובלת מעצירות. תופעה שהולכת ומחמירה. (מתרוקנת פעם בשבוע עם הרבה אמצעי עזר..). יש לי תור לקולונוסקופיה רק בעוד חודש. הנושא מטריד אותי על בסיס יום יום ומפריע לתפקודי. שאלתי: מה יכולות להיות הסיבות למצב, ומה עלי לעשות עד הבדיקה.

יהודית שלום לגבי תקופת הביניים, את יכולה להעזר במשלשלים יוצרי נפח, PEG או לקטולוז לגבי עצם העצירות עלייך להתאזר בסבלנות עד לקולונוסקופיה, לעבור בדיקות דם כלליות ואם אין הסבר בירור פיזיולוגי להפרעה בתפקוד המעי הגס ביחידה לתנועתיות מערכת העיכול

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול