שלום רב

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

25/10/2010 | 08:38 | מאת: ירון

שלום רב,לאחר שהיה לי במשך יותר מחודש שילשולים וקצת בחילות רופא המשפחה שלח אותי למספר בדיקות צואה,התגלה טפיל בשם Dientamoeba fragilis טופלתי במשך 10ימים בפלאגיל{metronidazole} עכשיו שבוע לאחר סיום הטיפול התסמינים עברו אבל יש ביצאות בבוקר קושי ,לפעמים ממש עצירות בהתחלה, העם המערכת עדין צריכה זמן להתאוששש? או שיכול להיות שהאנטיביוטיקה הנל חיסלה גם חידקים טובים...?מה מומלץ לעשות ....תודה

ירון שלום סבלנות . חכה עד שמערכת העיכול תתאושש. אנטיביוטיקה מחסלת חייקים טובים ורעים ללא אבחנה. ממליץ תמיד ללוות עם תכשירים פרוביוטיים

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול