יובסולקס

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

15/07/2009 | 00:20 | מאת: הודיה

בס"ד שלום ד"ר ישי, ראיתי שרשמת למישהו שעל רוב המשלשלים הטבעיים אין עדיין מידע ממש, למעט על יובסולקס ורציתי לשאול מה ידוע לך על משלשל זה והאם הוא באמת טיבעי ובטוח לשימוש. זה המשלשל היחיד שעוזר לי כרגע, ואני לוקחת 160 טיפות על מנת להשיג תוצאה... האם הכמות שאני לוקחת מסוכנת? אני לוקחת את המשלשל הזה כבר קרוב לשנה וכל חודשיים-שלושה אני צריכה להגדיל את המינון. אודה על תשובתך!

15/07/2009 | 00:21 | מאת: הודיה

הודיה שלום למיטב ידיעתי בשימוש במינונים "הגיוניים" אין נזק ביובסלקס. אין מידע רפואי לגבי שימוש בתרופה. את נוטלת מנה שהיא X 4 מהמינון המכסימלי המומלץ ע"י החברה (7-40 טיפות) יש להערכתי לפחות לבצע בדיקות דם כולל: סד, שד, מלחי הדם, תפקודי כבד וכליות, לנסות לרדת במינון ואולי לשלב עם משלשל מקבוצה אחרת

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול